Hy-Scent DUAL

O solutie “high-tech” de dispersie a aromei prin ventilare centrifugala ce angajeaza uleiurile esentiale din polimerul Odoraxe sa inconjoare si sa neutralizeze particulele din aer urat mirositoare


• Gama diversificata de dispositive ce folosesc acelas tip de cartuse de reincarcare exclusiv cu amestecul propriu de polimeri si uleiuri esentiale HYscent.
• Rezervele dispozitivelor pot fi schimbate cu usurinta, nu contin componente volatile organice, sunt in totalitate reciclabile si dureaza pana la 60 zile.
• Col ec ti e d e aro me ad ecvat e i n si di ncol o d e toal et e, spati i publ ice si rezidenti al e precum si spatii greu accesibile. Exista cate un parfum pentru fiecare nas!
• Toate dispozitivele noastre concepute pentru a se potrivi cu diferite domenii si a acoperi spatii de diferite dimensiuni.
• Dispozitivele SOLO si DUAL au setari complet personalizabile pentru o maximizare a zonei de acoperire astfel incat sa conserve energia si sa prelungeasca durata de viata a bateriei prin inchiderea dispozitivului cand lumina ambientala scade sub10luxi.

Colectie de arome:

POMEGRANATE PLUM
Un parfum de fructe înălțător caracterizat printr-un amestec de prune, nuanșe de rodie și piersică albă cu indicii subtile de mosc alb și scoarță de nucă de cocos.


VANILLA
Amestecul dulce și delicios de vanilie, orhidee, mosc și lemn de santal servește pentru crearea unei arome reconfortante și nostalgice.


CINNAMON
O aromă sofisticată, picantă și exotică, care încorporează un amestec cald perfect de ceylon, scorțișoara, cuișoare, nucșoară proaspăt rasă și zahăr de nucă de cocos.


CITRONELLA
Un parfum cu adevărat exotic creat dintr-un amestec de lămâiță, verbină, grapefruit efervescent, chihlimbar alb și lemne prețioase.


MANGO
Mango, floarea de piersic și nuca de cocos, susținute de arome de măr și note verzi proaspete, sunt amestecate pentru a crea acest parfum pur tropical.


OCEAN
Iasomia albă, notele ozonice, mătasea, moscul și sarea de mare sunt amestecate pentru a crea aromele elementare de pe malul mării.


CITRUS
Prospețimea portocalei, grapefruitului, florii de portocal și mosc sunt folosite pentru a crea acest amestec înălțător de citrice.


POWDER
Un parfum curat și revigorant creat dintr-un amestec de vanilie din malt, cristale de zahăr, complex spumos de aldehide, fructe pure și trandafir alb


CHERRY ALMOND
Un amestec gurmand de parfum de floare de cireș și scoarță de copac de migdale, cu nuanțe de muguet alb, cașmir, mosc și boabe de tonka.


LINEN
Petale de nufăr, flori albe de lotus, crini tigru, lemn de tec și boboci de trandafiri sunt folosite pentru a crea această aromă feminină luxuriantă


LAVANDER
Un parfum liniștitor și natural care folosește amestecul petalelor de lavandă, frunzelor de eucalipt, lemnului de santal și mosc.

 

Model Acoperire (mp) Dimensiuni (mm) Tip baterie Durata de viata a bateriei (aproximativ) Multiple optiuni de montaj Culoare
POD < 250 mp L 235/ H 81/ D 81  R 20  16 luni  da alb, negru, crom