Termeni si conditii

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.framinor.com (denumite in continuare “Termeni si Conditii”) stabileste care sunt conditiile in care orice persoana (denumit in continuare "Utilizator" si/sau "Dvs.") poate vizita, accesa ori utiliza site-ul www.framinor.com (denumit in continuare “Site-ul” si/sau “FRAMINOR GRUP”). Utilizand in continuare acest site, indicati faptul ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului FRAMINOR GRUP. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos, va rugam sa parasiti Site-ul.

FRAMINOR GRUP va avea dreptul oricand sa corecteze, schimbe, modifice sau sa stearga oricare sau toti termenii si conditiile, sau sa impuna noi conditii sau termeni. Orice astfel de amendamente, schimbari, modificari, stergeri sau adaugari vor fi efective imediat cu notificare prin afisare pe Site.

LIMITAREA RASPUNDERII
FRAMINOR GRUP nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site sau pentru continutul oferit de partenerii sai. FRAMINOR GRUP va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Utilizatorul accepta ca folosirea Site-ului se face in totalitate pe propriul ei/lui risc si continutul/paginile de internet sunt furnizate "asa cum sunt".

FRAMINOR GRUP nu poate fi facut raspunzator in nici un fel, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate sau de functionarea site-ului. FRAMINOR GRUP nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care vizitatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a Site-ul.

LEGATURI CU ALTE PAGINI DE INTERNET
Site-ul contine legaturi catre pagini de internet ale unor terte parti. Aceste legaturi sunt date Utilizatorului ca un avantaj, si FRAMINOR GRUP nu detine nici un control asupra site-urilor de acest fel. FRAMINOR GRUP nu este responsabil pentru disponibilitatea acestor site-uri externe sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor din www.framinor.com catre alte site-uri.

UTILIZATORI CU PAROLE DE ACCES (INTRANET)
Utilizatorul cu parola obtinuta de la FRAMINOR GRUP este responsabil pentru pastrarea confidentialitatii parolei si este in totalitate responsabil pentru toate activitatile care se intampla sub aceasta parola. Utilizatorul este de acord sa notifice imediat FRAMINOR GRUP cu privire la orice folosire neautorizata a parolei ei/lui sau orice alta incalcare a securitatii. FRAMINOR GRUP nu poate fi si nu va fi raspunzatoare pentru orice pierderi sau pagube aparute din esuarea utilizatorului de a se supune obligatiilor mai sus mentionate.

CONFIDENTIALITATE
FRAMINOR GRUP are o politica de respectare stricta a confidentialitatii datelor utilizatorilor sai si se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse. FRAMINOR GRUP nu face SPAM si nici nu incurajeaza acest lucru.