Intrebari frecvente

1. Oferta dvs. Generica de “Furnizor de produse si servicii integrate pentru igiena” cum poate fi perceputa?
Este un concept nou pentru marketul din Romania. Pasii pe care-i propunem sunt urmatorii :

 a. Vizionarea spatiul potentialului client.
 b. Identificarea nevoilor.
 c. Identificarea bugetului disponibil pentru acoperirea nevoilor.
 d. Oferta generala care poate cupride mai multe variante de produse si servicii, obiectivul fiind acoperirea necesarului clientului cu bugetul alocat.

Distribuim atat produsele unor lideri mondiali in domeniul igienei, cat si a unor producatori din Romania, selectati de noi, care corespund unui standard european de calitate. Specialistii nostri analizeaza post vanzare cum se aplica procedurile de lucru , normele de consum pentru produse, care este gradul de satisfactie si identifica eventualele probleme aparute.

Avem programe individuale pentru fiecare client. Acestea includ si promotiile pe care unitatea noastra le propune, scopul final fiind satisfacerea pretentiilor si nevoilor clientilor.

Experienta ne-a invatat ca in momentul in care un client negociaza cu un singur furnizor acoperirea necesarului pentru igiena, costurile scad, iar siguranta privind calitatea produselor creste.

In sinteza, oferta noastra poate fi urmatoarea :
1.Furnizarea de solutii la nivelul întregii unitati.
  - protejarea brandului dvs.
  - asigurarea unui mediu de lucru mai sigur.
  - îmbunatatirea nivelului general de calitate si profitabilitate.
  - Eforturi comune de îmbunatatire a activitatii.

2.Utilizarea unui furnizor unic.
  - Reducerea costurilor de achizitie.
  - Echilibrarea preturilor pe unitate
  - Reducerea inventarelor

3.Standardizarea programelor pentru mai multe unitati

Practic, putem afirma ca in momentul in care un client semneaza contractul cu noi, ne responsabilizeaza si ne transforma in consilierul lui pentru igiena.

2. Produsele sunt biodegradibile?
In proportie de 99% produsele chimice propuse de noi sunt biodegradabile si prietene mediului inconjurator. Nu selectam nici un furnizor care nu ne transmite siguranta folosirii produselor sale. Toate produsele au Fisa de securitate, fiind agreate atat de Autoritatea de specialitate Europeana cat si de cea din Statele Unite ale Americii.

3. Ce inseamna un serviciu de inhibare de mirosuri si de creare de ambient?
Sunt situatii cand clientii ne solicita deplasarea pentru anihilarea mirosurilor neplacute din spatiul lor. In functie de locatie, aplicam solutii profesionale pentru acest lucru.

Exemplu: mirosri urate provenite din sistemul de canalizare,fose septice, igrasie, scurt circuit electric, incendiu, urina, fum de tigare, animale de casa, bucatarie, etc.

Pentru ambientarea spatiilor, colaborarea cu firmele cu specializarea organizarii de evenimente ne-a adus satisfactii. Fara a fi nevoie montarea aparatelor, tehnicienii nostrii iau cele mai adecvate masuri pentru crearea unui ambient placut, fresh, foarte apreciat de participantii la aceste evenimente. Au fost nenumarate evenimente familiale (Nunti, botezuri,onomastici) la care noi am contribuit prin crearea ambientala, organizatorii si invitatii fiind pe deplin multumiti de serviciile noastre.